Gastenboek

Gastenboek van inky
Bailey 04-08-18 12:04:48

Vandaag bij de salon geweest met mijn golden retriever. Was zelf erg nerveus door ervaring bij andere salon en laat haar niet graag achter. Maar ze waren heel vriendelijk er is precies gebeurd wat we wilden niet meer niet minder! Dankjewel! Ik zou hier zeker de volgende keer weer terug komen.

Kim 05-11-17 17:06:25

Van de week met onze Spike bij inky’s Trimsalon geweest, we zijn echt als koning behandeld en Spike is super mooi en netjes getrimd! Vervolg afspraak staat gepland!!!
Liefst kim en een pootje van Spike

A Eykelenboom 01-10-17 17:51:48

Onze Tigo bij inky's trimsalon geweest wat is het beestje toegetakeld het lijkt wel of hij bij een schapenscheerder is geweest totaal kaalgeschoren van trimmen geen sprake.Dat is eenkeer geweest maar nooit meer terwijl deze ssalon toch goeie recensies had onbegrijpelijk

Ed Swinkels 29-08-17 19:12:39

Vandaag met onze Joy bij Inky's geweest voor het knippen van haar nagels. Joy is een (ex) zwerhond die wij hebben geadopteerd. Joy is extreem bang voor andere dieren en mensen. Voordat de nagels van Joy geknipt konden worden nam Anouschka alle tijd om Joy tot rust te laten komen. Toen de stresch bij Joy eenmaal gezakt was zijn de nagels van Joy pas geknipt in alle rust en in het bijzijn van mij. Alle respect voor Anouschka, die in haar eigen tijd, de tijd nam voor onze Joy.
Ook onze Misty, een oud Malthezertje van 11 jaar, wordt om de 5 weken met liefde opgehaald en prachtig getrimd door Anouschka. Inky's trimsalon is wat mij betreft een aanrader.

Van Gerwen 30-07-16 15:22:48

Vandaag Noa opgehaald na een knipbeurt.
Helaas is mijn hond volledig verknipt.
De dames zijn erg vriendelijk maar het is duidelijk dat zij geen ervaring hebben met het groomen en knippen van een Kerrie Blue Terriër.
Bij binnenkomst vonden ze Noa groot voor haar ras maar alle Kerries hebben deze afmeting.
Noa heeft een stamboom en ze hoort bij een geslacht van kampioenen.
Haar karakteristieke lange baard is volledig weggeknipt en voorderest is zij op een en dezelfde stand geschoren.
Dat terwijl dit ras bijna volledig met de hand wordt geknipt en de kop en nek volgens specifieke richtlijnen wordt geschoren en geknipt waarbij de lange sik een must is.

Helaas.
Ik had verwacht dat de dames zich wat meer hadden verdiept in dit ras alvorens zij er de tondeuse op loslieten.

Het enige voordeel is dat ze zelf niet weet dat ze verknipt is en dat haar haar weer aangroeit en we langzaam de contouren van de karakteristieke baard kunnen laten teruggroeien.


Reactie:
Beste heer Van Gerwen,

Wij betreuren het dat uw vind dat uw hond verknipt is en zullen ook zeer zeker met deze kritiek aan de slag gaan, Ik wil echter wel een kleine nuance aanbrengen in uw commentaar: "Haar karakteristieke lange baard is volledig weggeknipt"
De lange baard waar u over schrijft zat helaas onder de zware klitten en knopen en het was al een hele klus om überhaupt de kop te kunnen behandelen omdat het de hond zichtbaar pijn deed als aan de haren werd gezeten. U gaf bij de intake ook al aan dat u niet aan de kop mocht komen van de hond, wij kwamen er later achter waarom dit was. Om een baard en sik te laten staan moeten we ermee kunnen werken en dat was in dit geval niet mogelijk. Wij hebben naar eer en geweten u hond geknipt en het spijt ons dat u niet tevreden bent.

Ed Swinkels 12-04-16 14:45:17

Van morgen onze Misty voor het eerst voor een flinke knipbeurt geweest. Ze zag er fantastisch uit. Complimenten dames. De volgende afspraak staat alweer.

Anouschka 04-01-16 12:00:24

Beste Senna,

De kosten voor het alleen scheren/knippen zijn €20..
Hopende u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Anouschka
Inky's trimsalon

Senna 30-12-15 21:18:14

Beste INKY's Trimsalon,
Wat kost het bij jullie om mijn shih tzu(4,5 kg) alleen te laten knippen? Dus geen nageltjes, oortjes, wassen en geen geurtje?
Zie graag u reactie tegemoet
met vriendelijke groet,
F en S

fam calvis 13-12-14 14:33:17

bowie is zojuist terug gebracht.hij was prachtig geknipt en verzorgd.wat ben ik blij met jullie eindelijk een goede trimsalon. gevonden.thanks. Inky,s trimsalon. en zeker tot de volgende keerfijne feestdagen van ons en Bowie,

fam calvis 13-12-14 12:10:04

na een klein misverstandje is onze bowie opgehaald door Ingrid en Anouchka wat zijn dat lieve mensen zegonze bowie is een heel bang en onzeker hondjeze namen echt de tijd voor hem ze hebben hem pas meegenomen nadat bowie zelf naar ze toekwamecht toppie hoor mijn complimentengroetjes fam calvis

1 2 3 4 5
Zoeken