Huisregels

Zorg ervoor dat uw hond is uitgelaten voor de trimbeurt, het is voor de hond niet prettig als hij met een volle blaas op tafel staat en lang zijn behoefte moet ophouden.

Meld voor het begin van de trimbeurt of uw hond een medische aandoening heeft, dan kan ik hier rekening mee houden.

Wanneer de afspraak niet 48 uur van te voren geannuleerd word, ben ik genoodzaakt om 50% van de trim kosten in rekening te brengen. Dit word door middel van een betaalverzoek verzonden.

Wanneer de afspraak niet 24 uur van te voren wordt geannuleerd of de afspraak wordt in zijn geheel niet nagekomen ben ik genoodzaakt om 75% van de trimkosten in rekening te brengen. Dit wordt doormiddel van een betaalverzoek verstuurd.

Als de hond opgehaald kan worden is het de bedoeling dat dit binnen 30 minuten na melding wordt gedaan. Als de hond niet binnen 30 minuten opgehaald wordt ben ik genoodzaakt om voor iedere 15 minuten dat de hond langer in de trimsalon aanwezig is €5 extra in rekening te brengen bovenop de trim kosten.

Indien er bij de trim behandeling geconstateerd wordt dat de hond vlooien heeft ben ik genoodzaakt om €15 extra in rekening te brengen bovenop de trim kosten.